Rólunk

Ismerje meg cégünk profilját, és tekintse meg üzletünk bemutatótermét!

Minőség

Kivitelezés

Elégedett vásárlók

Rólunk, Cégünkről

A vállalkozásunk alapvetően építőipari kivitelezéssel indult 2004- ben. Külföldről hazatelepülve az ott elsajátított munkamódszereket szerettük volna itthon is alkalmazni.

Burkolat kereskedés kicsit később indult el, amikor végre kialakítottuk saját bemutatótermünket, így leszűkíthettük a kivitelezési tevékenységeket a burkolásra illetve a fürdőszoba átalakításokra.

Itt is szükség van kőműves, gipszkarton szerelő, festő, gyakorlatra, mert minden felsorolt munkát magunk végzünk el.

Tervezés, szakmai tapasztalat

A fürdőszoba átépítést minden esetben tervek alapján végezzük, amelyet a burkolat kiválasztása után készítünk el. Így tudjuk pontosan felmérni az anyagmennyiségeket és a látványterv alapját a megrendelőnek is könnyebb az új fürdőjét elképzelni. A kivitelezés társszakmákkal együtt történik. A víz – fűtésszerelést, villanyszerelést tapasztalt egymással összeszokott kollégákkal végezzük. Így az eredmény minősége garantált.

A szakmán belüli kihívásokra mindig készen állunk, rendszeresen látogatjuk a hazai és külföldi szakkiállításokat. Figyeljük a trendek változásait és igyekszünk ezeknek megfelelni.

Képzéseket szervezünk, szívesen átadjuk tapasztalatainkat a szakmában dolgozó kollégákat is, szakmai partnereink segítségével elősegítjük a legújabb technológiák megismertetését.

Nálunk egy jól elvégzett munka ugyanolyan öröm, mint a megrendelőnek birtokba venni a megújult, modern helységét.

A szükséges anyagokat beszállító partnereink segítségével pontosan, összeválogatva és időzítve szállítjuk a helyszínre.

Üzletünk, bemutatótermünk

110 m2 -en próbáljuk bemutatni a burkolólapok sokaságát. Mintapanelek és mintalapok alapján tudjuk kiválasztani a stílusnak és színeknek megfelelő legoptimálisabb termékeket. Az udvaron felburkolt kőminták segítenek a választásban, a kerítést vagy egy exkluzív természetes hatású falat szeretne magának.

További képeink az üzletről

Partnereink

Tekintse meg partnereinket!

Kérjen Ajánlatot!

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 9:00-17:00
Szombat: 8:00-12:00

Email címünk